köpvillkor – För oss som älskar ull

Leveranstider Ulldorado levererar varor som finns i lager fortast möjligt, oftast 1-5 arbetsdagar efter beställlning. Om en vara är slutsåld kontaktar vi dig via e-post inom 5 arbetsdagar. Vid leveransförsening har du rätt att häva köpet utan kostnad. 

Betalning

Alla priser i köpvillkoren och på hemsidan inkluderar 25 % moms.När du betalat din vara får du en bekräftelse till din e-post. Din e-postbekräftelse gäller som kvitto. Om du inte får en orderbekräftelse inom 30 minuter, kontrollera att din e-postadress stämmer och mejla oss så skickar vi en ny bekräftelse.  

Fraktkostnader

 Varorna levereras inom Sverige utan tillägg för fraktkostnader. För beställningar från andra länder än Sverige tillkommer frakt.  

Ångerrätt/reklamation

Du har 14 dagars ångerrätt från det att du tagit emot en vara från oss. Vill du returnera en vara kontaktar du Ulldorado via e-post info@ulldorado.se. Du måste returnera varan i oskadat skick. Vid nyttjande av ångerrätten är det du som står för returkostnaden. Varorna får ej återskickas mot postförskott. Varorna skall vara inslagna och väl paketerade vid retur. 

Returadressen är

UlldoradoSallyhillsvägen 6853 53 Sundsvall. Skicka med dina kontaktuppgifter och uppgift om bankkonto. Återbetalning sker inom 30 dagar från det att varan mottagits av oss.En ej avhämtad försändelse gäller inte som retur eller ångrat köp – du måste alltid hämta ut ett beställt paket, därefter går det bra att returnera det. Ditt paket ligger kvar hos ditt utlämningsställe i 14 dagar.Om du saknar en vara du beställt eller fått fel vara ska du kontakta Ulldorado inom 5 dagar från dagen du mottagit paketet. Meddela vilken vara som saknas eller vad som blivit fellevererat så hjälper vi dig. 

Skadad vara

Du som kund ansvarar för att packa upp och kontrollera att produkterna i ditt paket är felfria inom 3 dagar från det att du mottagit dem. Om paketet blivit skadat vid leveransen ska du anmäla skadan direkt till ditt postombud när du hämtar ut ditt paket eller till transportfirman som levererar ditt paket.Om någon vara är defekt eller på annat sätt felaktig när du erhåller den, ersätter vi dig kostnadsfritt med en ny. Vi betalar returfrakten för reklamationen. 

Godkännande av köpvillkor

För att kunna beställa varor från Ulldorado måste du godkänna köpvillkoren. Vid godkännande av köpvillkoren lämnar du ditt samtycke till köp samt att era personuppgifter införs i vårt kundregister. Vi förbinder oss att inte vidarebefordra uppgifter i registret till andra. 

Färger

Färgerna du ser på varubilderna är anpassade så att de så nära som möjligt ska återge varornas verkliga färger men det är alltid svårt att exakt återge färg på ett foto. Färgens nyans kan också variera beroende på olika webbläsare och datorer. Är du osäker på färgerna kan du beställa färgprover för att vara säker på vad du beställer.

Mulesingfri merinoull
Mulesing innebär att fårens bakdel skalperas för att skadedjur inte ska lägga ägg i hudvecken. Detta är smärtsamt för djuren och efter att detta uppmärksammats i media garanterar de flesta leverantörer av merinoull att detta inte längre utförs. Den ull som Ulldorado säljer är mulesingfri – djuren har alltså inte utsatts för detta.  

Vid eventuella frågor kontakta Ulldorado på e-post  info@ulldorado.se

eller ring 070 517 89 40  månd– fred  9.00 – 17.00.